Maminka.czSlavní rodiče

Fotogalerie: Herečka Martha Issová ukázala dceru Františku

LH 16.  12.  2012
Fotogalerie: Herečka Martha Issová ukázala dceru Františku
Martha Issová, která je [[http://www.maminka.cz/clanek/slavne-maminky/martha-issova-po-narocnem-porodu-prisla-na-svet-dcera-frantiska|od června letošního roku]] šťastnou maminkou, si svou novou úlohu naplno užívá. Do práce zatím nepospíchá. Jako většina prvorodiček je uchvácena svým miminkem a silou citů, které mateřství do života ženy přináší.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Z dcery Františky je nadšený i její tatínek David Ondříček, který momentálně slaví úspěchy se svým filmem Ve stínu. Detektivní příběh působí rozruch i v zahraničí – snímek bude reprezentovat Českou republiku v souboji o Oskary. Kromě pracovních povinností si ale stále najde čas, aby se mohl malé dcerce věnovat.

"Je to neskutečná krása. Musím říct, že jsem takové štěstí ještě nepoznala. Mateřství probouzí nějakou ženskost, to není ani možné, aby se to člověka nedotklo. Pociťuji dosud nepoznanou něhu," řekla v rozhovoru pro iDNES.cz oblíbená herečka.

Malým odskočením z role maminky byla účast na dobročinném bazaru v Café Rozmar. V Pátek 7, prosince zde proběhl již osmý ročník charitativního bazaru Rozmarné Vánoce, jehož je Martha tváří.


Témata: Slavní rodiče, herečka, Herec, Martha Issová, Oblíbená herečka, Fotogalerie, David Ondříček, FRA, Detektivní příběh, Úkaz, ISS, Osmý ročník, Martha, Foto