I přes povinné očkování jsou spalničky opět na vzestupu. Máme se obávat?

Lentilka 5. 4. 2017 19:38
Ty slepice, které své děti nenechaly naočkovat, by měly povinně dostat padesát ran bičem na holou!
Alena 5. 4. 2017 21:30
Ty slepice, které o očkování vůbec nic neví, by si měly zamknout klávesnici, než napíšou nějaký nesmysl. Očkování chrání pouze omezenou dobu, u spalniček se zpravidla uvádí 20 let. Co potom? Nic, prijdou spalničky, člověk onemocní. V čem je největší průšvih? Že očkované matky nepředávají transplacentární ochranu svému dítěti, které je v kojeneckém věku nejvíce ohroženo případnými komplikacemi spalniček. To se ovšem matce, která spalničky přirozeně v optimálním dětském věku prodělala, stát nemůže - svému dítěti předává ochranu, která trvá déle než jeden rok. Očkování tuhle ochranu předávanou z generace na generaci kompletně zlikvidovalo. Jaká byla úmrtnost na spalničky před zavedením očkování na konci 60.let? TÉMĚŘ NULOVÁ! Přes výskyt spalniček a jejich kolování v populaci a označování spalniček za tzv. běžné dětské nemoci - očkováním se ze spalniček klidně může stát zabiják kojenců, ale jen a pouze kvůli očkování. Očkování NIKDY nebude poskytovat ochranu celoživotně a chtěla bych vidět, jak kdo bude kontrolovat, jestli se každý dospělý nechává pravidelně přeočkovávat. Tak zavedeme policejní stát? Tak daleko to s očkováním dotáhneme? Někde mají soudruzi inženýři chybu v plánech.
Klarka 7. 4. 2017 10:53
+info ktoru vedecka komunita vie min. od roku 2010: http://www.eurosurveillance.org/ViewArticle.aspx...

a dasli info: Dr. Suzanne Humphries, M.D.
https://www.youtube.com/watch...
Pepa 7. 4. 2017 11:17
Mohla byste, prosím, ve stručnosti napsat, čeho se článek, na který odkazujete, týká či jaké z něj plynou závěry? Angličtinu nemám na takové úrovni... Děkuji!
Yvetta.kopretinka 29. 12. 2018 18:09
Je to tak jenom spousta rodičů to neví,a mysli si jak očkování je dobré
Sudička 9. 4. 2017 11:05
Až vám dítě ochrne po jednom z takových očkování na polovinu těla,tak nevím,co tady budete potom plácat za nesmysly.Budete nešťastný z jedný blbí osudový jehličky a doslova bezmocný jakkoliv mu pomoci.Ten človíček má pak zkažený celý život a s ním i celá rodina.
Tereza 22. 4. 2017 13:12
Ovem takových dětí je minimum. Ano, je to hrozné, že se něco takového v nepatrném množství případů děje, ale jak k tomu přijdou ti rodiče, kteří by naočkovat miminko i nechali, kdyby jim dříve, kvůli neočkovaným dětem, nezemřelo na spalničky?
taky skoro doktor 12. 9. 2017 15:36
Až vám dítě zemře na spalničky, nebudete také plácat nesmysly o nesmyslnosti očkování.
Pokud mi paměť sahá neznám případ, kdy by dítě zemřelo po očkování. Na druhou stranu nemusím mít tak dobrou paměť, abych si nevzpomněl na 17 mrtvých dětí v Rumunsku a další v Belgii atd. Násobně víc je těch trvale postižených po prodělané nemoci. Pokud u nás nějaké dítě ochrnulo v časové souvislosti po očkování, pokud vím nebyla nikdy prokázána příčinná souvislost. Několik případů podobně postižených v zahraničí (Itálie) bylo sice soudně potvrzeno, ale jen neschopností soudů a naopak schopností právníků žalující strany. S odborným dokazováním to nemělo nic společného.
tsd
Yvetta.kopretinka 29. 12. 2018 18:16
Plne s vama souhlasím ,drzte se
Kolik dětí z toho onemocní dozibotne o tom se radši nemluvi.
9