Maminka.czBatole

Mamas&Papas: Mámy a tátové v roli designerů

Reklama 25.  5.  2017
David a Louisa jsou takzvaní rodiče moderního typu. Děti brali vždy jako dar, ale zároveň kvůli nim odmítali rezignovat na svůj starý dobrý život. Jak být ale dobrým rodičem a zároveň se nevzdat svých oblíbených aktivit?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Rodičovství člověku převrátí život naruby a často je nucen zanechat způsobu života, jak na něj byl zvyklý. Moderní rodiče Schacchettiovi se s tím ale odmítli smířit. K jejich snu jim jen chyběl malý “detail”: produkty, jež by jim jejich odhodlání usnadnily. A tak si jednoho dne založili vlastní značku, Mamas&Papas. Už je to víc než 35 let.

Jejich motto zní výmluvně: “Začínali jsme jako rodinný byznys, a proto jestli něčemu rozumíme, je to právě rodina.” Na rozdíl od mnoha jiných reklamních sloganů, tenhle nelže. Produkty Mamas&Papas nesčetněkrát zvítězily v testech i veřejných anketách a v roce 2011 se značka italských přistěhovalců stala dokonce nejúspěšnějším prodejcem dětských potřeb na celém britském trhu.

Klepněte pro větší obrázek

Za dobu, co na něm působí, vyladila své výrobky k dokonalosti, a tak například Ocarro, futuristicky vyhlížející novinka loňského roku, způsobila v Británii doslova nákupní horečku. Není divu, tenhle kočárkový klenot je totiž učebnicovým příkladem toho, proč Mamas & Papas zbožňují i nejnáročnější rodiče. Ocarro zvládne město i výlet do divočiny, sedák lze umístit čelem k mámě i do světa. Designéři mysleli dokonce i na takové detaily, jako jsou reflexní pásky na kolech či odnímatelná podpěrka hlavy.

Klepněte pro větší obrázek

Kromě něho mají u Mamas&Papas ještě řadu dalších, stovkami rodin prověřených kočárkových specialit. Oblíbený je např. Armadillo, sportovní kočárek, u nějž si maminky pochvalují hlavně vychytávky typu dlouhá stříška s UV 50 či možnost polohovat i opěrku nohou, a hlavně četné modely odpružených polohovatelných golfek.

Klepněte pro větší obrázek

A protože správný rodič myslí skutečně na všechno, nechybí pestrá paleta doplňků a hraček, které jsou nejen praktické, ale především krásné. Mamas&Papas zkrátka dokazuje, že designovým kouskem může být i úplně obyčejný plyšák.

Designové kočárky, originální hračky, textilní doplňky, vybavení do dětského pokojíčku, to vše a mnoho dalšího nakoupíte zde.

Témata: Děti, Novorozenec, Batole, Kojenec