Maminka.czNeplodnost a IVF

Nebolí a je bezpečná. Tak hovoří lékaři o biorezonanci, nové metodě v léčbě neplodnosti

Dvojice, které se zatím bezúspěšně pokouší o miminko, zkoušejí jakoukoliv metodu, která by jim mohla pomoci. Jednou z těch nových je biorezonance.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tato technika založená na elektromagnetickém vlnění dokáže odhalit a léčit nejen problémy s neplodností, ale také alergie nebo různé závislosti.

„Biorezonance vychází z principů matematicko-fyzikálního modelování elektropotenciálů v lidském těle a využívá principu elektroakupunktury. Dokáže podrobně a přesně zmapovat stav lidského těla. Na rozdíl od klasické západní medicíny jej nevnímá pouze skrze jednotlivé orgány, ale ve funkčních celcích, nazývaných ve východní medicíně dráhy či meridiány.

Umělé oplodnění a jeho rizika aneb o čem se nemluví

Pomocí této metody můžeme diagnostikovat a léčit nejrůznější patologické procesy. Je možné odstraňovat různé blokády, záněty, alergie a intolerance, očistit organismus od škodlivin včetně těžkých kovů a elektrosmogu, který bývá přítomný ve všech moderních budovách a zatěžuje náš organismus,“ vysvětluje pro web Moje zdraví.cz ředitelka reprodukční kliniky Repromeda MUDr. Kateřina Veselá, PhD.

Další informace o této metodě si můžete přečíst na webu Mojezdraví.cz.

VIDEO: Takto vzniká miminko pod mikroskopem!
VELKÝ PŘEHLED: Kolik stojí léčba neplodnosti. IVF není levný špás
Úžasné! Podívejte se, jak se mění uspořádání orgánů v těle ženy během těhotenství
Témata: Zdraví, Než otěhotníte, Neplodnost a IVF, Intolerance, Lék, Kateřina Veselá, Bio, Technika, Léčba neplodnosti, Lékař, Těžký kov, Hovor, Ředitelka, Repromeda, Novinka, TAK, Zdraví na Heureka.cz