Maminka.czSoutěže

Soutěž o výborné kaše Nutrilon skončila. Výherkyním gratulujeme.

Reklama 12.  2.  2018
Není nic roztomilejšího než krmící se dítě. Také patříte k těm rodičům, kteří své ratolesti nadšeně fotí u jídla? Od 12. 2. do 25. 2. mohly čtenářky Maminky zaslat fotografii svého dítka a vyhrát tak výborné kaše Nutrilon dle vlastního výběru!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Výherkyně:

  • Jitka Eisnerová
  • Michaela Bolova
  • Iveta Brázdová
  • Kateřina Škodová
  • Tereza Doleželová
  • Marie Kunstátová, 
  • Marie Langmajerová
  • Alena Hadravová
  • Markéta Beranová
  • Aneta Hanzlíková

Pravidla jsou jednoduchá: zašlete nám fotku, kde si váš potomek pochutnává na kaši. Deset nejzajímavějších příspěvků poté vybereme a odměníme dvěma výbornými kašemi Nutrilon Pronutra či Profutura bez přidaného cukru* a s  prebiotiky GOS/FOS. Vybírat kaše mohou výherci zde.  Soutěž probíhá od 12. 2. do 25. 2. Fotky zasílejte v podobě komentáře pod facebookovým příspěvkem ZDE.

Přínosy kaší v jídelníčku dítěte

Dětské kaše jsou zdrojem zdravé energie, vitamínů, minerálních látek a vlákniny. Vhodné jsou především na noc, stejně tak je ale možné je zařadit do jídelníčku jako snídani, která dodá energii do začínajícího dne. Je dobré začínat s jemnými rýžovými nebo kukuřično-rýžovými a dále vybírat podle stáří dítěte varianty s hrubší texturou a různými příchutěmi. Žvýkání stravy s výraznější texturou napomáhá vývoji řeči tím, že dítě cvičí svaly, které bude potřebovat při mluvení. Kaše je také vhodným způsobem zavádění lepku do stravy, které by mělo být postupné, např. od malého množství po celou porci obilné lepkové kaše.

A jak vybrat tu správnou kaši?

Kaši je dobré vždy vybírat podle věku dítěte a doporučení pediatra. Přednost dejte těm speciálně určeným pro kojence a malé děti, které jsou bez přidaného cukru, konzervantů a barviv a řídí se nejpřísnějšími požadavky legislativy na kojeneckou a dětskou výživu. Nebojte se experimentovat a zkoušejte různé příchutě.

Proč zvolit kaše Nutrilon

Nutrilon kaše jsou přizpůsobeny věku dítěte tak, aby respektovaly jeho potřeby v každém stupni vývoje a to jak v oblasti nutričních hodnot, tak textury. Mají skvělou chuť i bez přidaného cukru*. Obsahují unikátní prebiotickou směs GOS/FOS stejně jako mléka Nutrilon, a navíc vitaminy A, C, D přispívající ke správné funkci imunitního systému. Neobsahují barviva a konzervanty.

Klepněte pro větší obrázek

Pravidla soutěže najdete ZDE.

*Obsahuje jenom přirozeně se vyskytující cukry. Neobsahuje barviva a konzervanty - dle legislativy na kojeneckou a dětskou výživu. Potravina je součástí smíšené stravy dítěte a není náhradou mateřského ani kojeneckého mléka. Kojení je nejlepší výživou dítěte v prvních 6 měsících života. Zavedení smíšené stravy konzultujte s pediatrem. Jedna porce kaše denně jako součást pestré a vyvážené stravy děťátka. Potravina pro zvláštní výživu. Způsob použití a další informace na obalech.

Témata: Soutěže