Maminka.czZdraví

Zhubněte a vyhrajte!

Iva Endrychová 20.  1.  2016
Už po jedenácté se můžete zúčastnit hubnoucí soutěže s časopisem Dieta. Už teď můžete posílat přihlášky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vydavatelství Mladá fronta a časopis Dieta z divize Časopisy připravily nový ročník soutěže Hubneme do plavek. Ve finále již 11. ročníku soutěže se opět setká 7 statečných, kteří se pokusí pod dohledem zkušených a známých odborníků upravit za pět měsíců svoji zvýšenou tělesnou váhu. Registrace přihlášek soutěžících se uzavírá již 25. ledna 2016.

S časopisem Dieta bude sedm vybraných finalistek/finalistů tři měsíce hubnout pod dozorem odborníků, kterými jsou Petr Havlíček, výživový poradce, Petra Munduchová, fitness trenérka a Petra Lamschová, šéfredaktorka časopisu Dieta. Patronkou soutěže je Simona Krainová. Soutěžící tak poznají, jak změnit zavedené nevyhovující návyky za zdravý životní styl. A zjistí také, že hubnutí není jen projevem vůle, je to i sport a zábava.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Přihlásit se do soutěže je možné na webu: www.hubneme-doplavek.cz. Stačí vyplnit registrační formulář, zaslat foto celé postavy a připsat, proč právě vás by porota měla zařadit mezi 7 statečných.

Pět set přihlášených bude následně vybráno a pozváno na 6. února 2016 na casting do TOP HOTELU Praha. Casting proběhne v rámci festivalu zdravého životního stylu. Účastí v castingu tak poprvé v historii mají přihlášení možnost ovlivnit vlastní šance na výběr do soutěže.

Výherkyně/výherce ze 7 statečných získá poukaz pro dvě osoby do luxusního hotelu GLORIA PALACE SAN AGUSTIN na ostrově Gran Canaria s polopenzí v hodnotě 50 000 Kč.

Zaregistrujte se na www.hubneme-doplavek.cz a vyhrajte liposukci s KLINIKOU YES VISAGE v hodnotě 120 000 Kč. Další dvě výherkyně/výherce získají poukaz v hodnotě 10 000 Kč na služby v KLINICE YES VISAGE.

Generální partner akce

ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA MINISTERSTVA VNITRA ČR

Partneři

POWER PLATE, KLINIKA YES VISAGE, NIVEA, LIPOVITAN´S, ONDRÁŠOVKA, TOP HOTEL PRAHA, KOTÁNYI, REVLON, CANARIA TRAVEL

Témata: Zdraví, Soutěže, Ondrášovka, Canaria travel, Fitness trenér, Nový ročník, Gran Canaria, Petr Havlíček, Power plate, Generální partner, Vydavatelství, Výživový poradce, Výhra, REVLON, Petra Lamschová, Registrační formulář, Luxusní hotel, Nivea, Petra Munduchová, Klinika YES VISAGE, Výherkyně, Registrace, YES VISAGE, Zdraví na Heureka.cz